contentmarketing

Content Lunch: CREATE

Zich bij een showroom vol keukens bevinden om te praten over creativiteit; het idee is op z’n minst origineel. STIMA maakte deze keuze om haar tweede Content Lunch te organiseren, waarvan het thema zich richt op de creativiteit die marketeers moeten tonen om zich te onderscheiden. Met de metafoor van de afstand tussen de wielen van Romeinse strijdwagens vergeleken met de breedte tussen de twee banden van onze wagens, toont Danny Devriendt, Managing Director bij Mediabrands Belgium, op welk punt we het gewend zijn om ons op platgetreden paden te begeven. Maar hij vertelt ook, zoals de andere sprekers, dat onze campagnes morgen een kans hebben om onze doelgroep te bereiken, énkel als we deze paden verlaten – en dus creatief zijn. Het verslag van een middag die niemand op zijn honger liet zitten.

Ontdek het verslag hier
datadrivenmarketing

Engage 4 Results Café: Marketing innovations: moving from idea to reality

​Engage 4 Results Café komt vandaag naar buiten met een nieuw concept. Terwijl er vroeger steeds met een vast thema werd gewerkt, wordt zo’n Café vanaf nu ingevuld met een aantal relevante topics. Zo is er meer speelruimte om echt goede cases te brengen. Toch valt er vandaag wel een rode draad te bespeuren: de toekomst. En daarin is data extreem belangrijk. Maar niet alleen dat: Artificial Intelligence, Virtual Reality en Augmented Reality zullen een grote rol spelen. De 3 cases geven elk hun invulling aan het verhaal van de toekomst. Zeker een meerwaarde voor elke marketeer die vooruit wil.


Lees hier het verslag van het seminarie

The Rentree postcomm 800X 586

The Rentree of Marketing


We hebben allemaal onze nieuwe boek, potloden of iPhone aangekocht. Het is duidelijk: het nieuwe schooljaar is begonnen! Meer is er niet nodig om ons zin te geven om samen te komen. En deze keer – voor de allereerste keer in de geschiedenis – bundelen de drie belangrijkste marketingorganisaties van het land hun krachten om een evenement te organiseren die zijn sporen zal nalaten. Dankzij BDMA, IAB en STIMA woonden meer dan 300 mensen speed conferences bij, de ene al even gepassioneerd als de andere.

Lees hier het volledige verslag. 
opleiding_01

Leer van mensen met de kennis én de ervaring

  • Opleidingen in marketing, sales en communicatie
  • In-company opleidingen op maat
  • Voor iedereen die gelooft in levenslang leren
GDPR_800x586