opleiding

interactieve opleidingen in marketing, sales en communicatie

een aanbod voor elk kennisniveau & elke interesse zoek een opleiding
stima_opleidingen
icon_idea

in-company opleidingen

De in-company opleidingen van STIMA EDUCATION bieden uw bedrijf maatwerk dat rendeert

Wilt u uw medewerkers in groep begeleiden of voor uw organisatie specifieke onderwerpen of veranderingsprocessen behandelen, dan biedt een op maat gemaakte in-company opleiding zeker de beste slaagkansen.

Continu leren is noodzakelijk om concurrentievoordeel te behouden of te creëren. Vooral op het gebied van marketing, wordt de noodzaak van een ‘lerende organisatie’ met de dag duidelijker. Door de jaren heen is het marketingdenken immers doorgedrongen tot in alle geledingen van de organisatie.

In-company opleidingen van STIMA EDUCATION vormen een sterke uitvalsbasis om dit te realiseren. Ze verhogen de algemene professionaliteit én dragen bij tot de gewenste verandering of versterking van de bedrijfscultuur.

Binnen de opleidingen wordt immers permanent gewerkt naar een optimale afstemming tussen de persoonlijke motivatie van de medewerker en het bereiken van hogere prestaties door de organisatie.

STIMA EDUCATION ontwikkelt in-company opleidingen op maat rond marketing management, essenties van verkoop, sales management, financiële management voor marketeers,...

contacteer ons